Όροι χρήσης

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Το inshop.gr είναι ένα κατάστημα πώλησης ποιοτικών και επώνυμων προϊόντων. Στοιχεία επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε εδώ: www.kalamiotis.gr 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η εκ μέρους σας γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Κατά τη διάρκεια μιας παραγγελίας, θα σας ζητηθεί:

  • Το πλήρες ονοματεπώνυμό σας
  • Η διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα
  • Ο αριθμός του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας)
  • Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address)

Το inshop.gr, σύμφωνα με τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Το inshop.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, διαθέτουμε τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

  • Με αντικαταβολή (δηλαδή κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας)
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

ΤΡΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με την υπηρεσία ταχυμεταφορών που συνεργάζεται το inshop.gr.
Κόστος μεταφορικών: από 1 εώς 6 κιλα το κόστος είναι 5 ευρώ με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και 7 ευρώ με αντικαταβολή. Για κάθε επιπλέον κιλό στο κόστος προστίθενται 0,50 ευρώ.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Στις τιμές που αναγράφονται με έντονα γράμματα περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ και ισχύουν για παραλαβή από την έδρα μας. ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ. 

ΔΙΑΦΟΡΑ 
1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας στείλουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail η τηλεφωνικα, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ` αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

2. Ευθύνη inshop.gr: To κατάστημα μας ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Σε περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανεβρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας. Το κατάστημα μας περιέχει παραπομπές σε δικτυακούς τόπους τρίτων για τους οποίους δεν φέρει καμια ευθύνη τόσο για το περιεχόμενο τους όσο και για οποιαδηποτε ζημιά υποστεί ο επισκέπτης που με δική του ευθύνη και θέληση επισκέπτεται τους δικτυακούς τόπους αυτούς.